Ontspanningsmassage

 

Een massage staat voor liefdevolle en aandachtige aanraking. Onder de zachte druk kan het lichaam ontspannen en loslaten.  Jezelf regelmatig laten masseren is een echt geschenk aan jezelf dat kan zorgen voor:

 

- vermindering van stress, angst en spanning

- verbeterde slaap

- vermindering van pijn en spierspanning

- verbeterde bloedcirculatie

- een warm & zacht moment dat je mentaal welzijn ondersteunt

 

In mijn massages combineer ik indrukken vanuit de Zweedse massage, Thaise massage, traditionele Chinese geneeskunde, reiki en holistic pulsing. Die diversiteit aan technieken en invloeden zorgt voor een holistische benadering op maat van jouw noden en wensen. Het resultaat is steeds een massage die fysiek en energetisch helend en ontspannend werkt. Ik masseer met natuurlijke olie, eventueel aangevuld met een vleugje etherische olie. Ik bedek je ten alle tijden met handdoeken en/of lakens zodat je het warm genoeg hebt en nog beter kunt ontspannen. 

 

Tips om extra van jouw massagemoment te genieten? Lees hier waar je best rekening mee houdt. 

 

Energetische ontspanningsmassage

dinsdag & donderdag 10u00 - 18u00 

Atelier Du Mon, Happaerstraat 26, 2000 Antwerpen

zondag 9u00 - 17u000

Studio Pili, Binnensteenweg 145, 2530 Boechout

per sessie van 1 uur: €80 ⎥1,5 uur: €120⎥2 uur: €135

Geniet van een moment van totale ontspanning met deze volledige lichaamsmassage. We beginnen met een tasje thee en een kort gesprek over jouw noden en wensen.  Zo kan ik de massage volledig op jou afstemmen. Zowel de achterkant als de voorkant van het lichaam worden gemasseerd. Eindigen doen we met een hoofdmassage. 

Rug-, nek- en schoudermassage

dinsdag & donderdag 10u00 - 18u00 

Atelier Du Mon, Happaerstraat 26, 2000 Antwerpen

zondag 9u00 - 17u000

Studio Pili, Binnensteenweg 145, 2530 Boechout

per sessie van 30 minuten: €45 ⎥1 uur: €80

Geniet van een moment van totale ontspanning met focus op de rug, nek en schouders. We beginnen met een tasje thee en een kort gesprek over jouw noden en wensen. Zo kan ik de massage volledig op jou afstemmen. De rug, nek en schouders worden gemasseerd terwijl je op je buik ligt. Eindigen doen we met een hoofdmassage.